Nu åker jag !!

Klockan är 05.34 och snart skall jag åka till Gran Canaria !:D Skall bli så himmla skönt att sola , bada , slippa skolan .. ;) Pappa skall skutsa mej till min kusin klockan 06.00 och sen åker vi till flygplatsen. Har gjort ordning mej helt skall bara borsta tänderna .
Ses om en vecka ( om jag orkar blogga då , hehe ) !!♥

Landet

Skall åka till landet om 3min , hela helgen !:(
Jag kommer dö. Ne men får väll passa på att träna på prov vi skall ha , och tog med några skräckfilmer jag köpte en gång. Vårat land hus ligger precis brevid en sjö omringad av skog , perfekt att kolla skräckisar där på natten ;)

Mtv Europe Music Awards :)

Hade matte prov idag , fick VG :) Så är bara Kemi provet kvar imorgon. Skall plugga lite men klockan 21.00 kommer ju EMA på MTV , måste se det !

Mtv Europe Music Awards :)

Hade matte prov idag , fick VG :) Så är bara Kemi provet kvar imorgon. Skall plugga lite men klockan 21.00 kommer ju EMA på MTV , måste se det !

Kväll

Försöker lägga till en sån liten bild med mitt namn som skall komma upp längst ner på mitt inlägg efter varje gång jag skriver något , men det går inte så bra. Ååå , vi skall ha prov imorgon. Matteprov ! Tycker nog det är det värsta provet , är alltid så nervös :/

Nu skall jag bada , plugga samtidigt , fixa iordning mej lite , ta på mej myskläder , och sen kolla på True Blood !♥Ibörjan tyckte jag det var rätt så tråkigt , men efter några avsnitt hade man kommit in mer i det och nu är den faktiskt okej , den kan ju liksom aldrig slå Desperate housewifes eller GossipGirl ;)

Vatten ?

Jag skall börja dricka jätte mycket vatten , har jag bestämt ! Många säger att det är bra .Har aldrig riktigt fattat varför , det är ju bara vanligt vatten som jag dricker när jag är törstig ? Men många säger att man får finare hud, det är hälsosamare och sånt.. Det är värt ett försök !

Skall dricka 1 stort glas vatten på morgonen och sen dricka mer glas under dagen när jag kommer hem från skolan:)

New Moon biljetter !

Imorse släppte dom ju New Moon biljetterna ! Fast jag och mina kompisar tänkte gå på premiären , men tror inte vi skall göra det. Dom som går efter premiären är ju exakt samma så ... Men nu har dom satt åldersgränsen också , och såklart blev det 15 :( Fattar verkligen inte varför ? Vi får la säga att vi är 15 , hehe. Men om dom inte går på det och vi måste visa legg , hm.. vi måste komma in !!

RSS 2.0