Sommaren rullar på!

Har redan gått 3 veckor på sommarlovet, kanske mer? Har ingen anning! Vet inte ens vilken dag det är idag, men det är så det skall vara på sommarlovet. Nu skall jag gå ut och sätta mig och äta lite pannkakor och sedan gå och träffa några tror jag! Berättar ikväll vad jag gjort alla dagarna sen jag kom hem från spanien och skall även försöka få tag på några bilder från spaaain!
Har börjat flå färgen från spanien lite här och där nu,men  tror inte man ser det på bilderna. Ny sån byxdress från H&M iaf! PUSS

Spanien imorgon!

Imorgon åker jag och Emmy till min farmors lägenhet i torrevieja ( Spanien ), kommer bli grymt! Eftersom det inte är så superbra väder här hemma hoppas jag att det är det där så jag kan bli brun! Sen har jag även varit på det stället 1 gång per år sedan jag var bäbis, så det känns alltid lika kul att komma tillbaks :) Kommer vara borta i 10 dagar, så hinner komma hem innan midsommar iaf!
'
Har inte börjat packa en, men måste börja med det nu! Fast ligger helt död i min säng och orkar inte göra något idag..

Lördags

Rolig kväll blev det i Lördags! Först åt vi grillade kycklingspett med pommes hemma hos Kajsa, fixade oss och sedan drog vidare till Särö. När vi kom hem sen skulle vi sova hos Kajsa och det kom lite andra dit så det blev att inte sova någonting.. Men det va kul. Väntade tills klockan 12 på söndagen då vi kunde gå och köpa varsin kebabrulle, SÅ gott!

Treeevlig fredag

Blev ingen tacos, för lata tjejer är vi, så köpte hem pizza och satt och käkade hemme hoss Michan! Efter blev det att vi tog mopparna till donken och åt varsin paj, haha tjockisar. Klockan halv tio gick vi till Sinntorps gräsplan där massa hade samlats för att spela fotboll, spelade lite men var för bra.. så satt mest och snackade med dom andra. Men det va kul,efter va jag med Carro, Tobbe och Marcus en liten stund, blev en liten läskig inchekning på kyrkogården..
'
Imorgon är det lördag och fest i särö! Skall iaf hem till Kajsa innan och fixa oss och ha det kul, sedan tror jag vi sover där på kvällen :) Puss och godnatt!

Bästa!

Bilder innan vi gick till Kajsa igår! Det blev en riktigt kul kväll med badande i pool, dans och chilla. Bilder från kvällen kommer upp kanske senare. Skall snart gå ner till Carro och sen gå och möta Hampus och få våra klasströjor som vi fått väldigt sent!
'
Ikväll skall vi till Michan där vi skall göra tacos och ha det grymt bra, så skönt med sommarlov nu!

Balen 2011

Blev en riktigt go och kul kväll! Känner endå nu att jag faktiskt kommer sakna många, och att det är lite sorgligt att man aldrig kommer gå i samma klass igen :/ Så nu är det sommarlov och om några månader börjar jag i en helt ny klass inne i göteborg, kommer säkert bli kul endå..
'
Nu skall jag sova! Puss ♥

Skolavslutning + bal imorgon!

Det är sjukt vad tiden har gått snabbt. Imorgon går jag ut nian och det känns faktiskt lite sorgligt :( Men endå skönt att slippa sinntorp! Skall göra lite nödvändiga saker nu som att fixa naglarna, ansiktsmask och raka benen och sånt ;) Hoppas på fint väder imorgon så det blir lite fina bilder! Visar hur jag kommer se ut imorgon..

Jappjapp

Snart kommer Lova och hennes mamma hem till oss så skall vi äta grillat sedan går jag och Lova hem till Mathilda där alla andra tjejer är så skall vi äta choklad fondy , fondi, fondue eller hur det stavas och sedan se vad som händer ;)
Skabbig nagel

Underbart!

Känner mig väldigt glad nu och vädret är grymt! Älskar detta, mycket bättre en jävla tråk vinter! Usch. Japp dom senaste dagarna jag inte uppdaterat har jag varit lite här och där, stranden, ute, donken och ja... 4 dagar kvar tills sommarlov och livet är bra! Jobbade även i åsa ( strandfik ) idag och tjänade lite pengar.
Har blivit lite brunare också, najsnajs! Börjar även vänja mig med mitt korta hår..

Bli lite brunare

Slutade 11 i skolan idag så nu har jag bara kollat på film och ätit pizza, hehe.. nyttig jappjapp! Skall ut och sola lite nu och få lite färg, första juni nu och då skall man vara brun! Ikväll skall jag åka in till Liseberg och kolla på Petter och September, kommer vara mycket folk där så det blir säkert kul!
RSS 2.0