Imorgon kör vi

Torsdag kväll vilket har bestått av packning och sagt hejdå till min pojkvän... 1 månad utan honom :( Kommer sakna både han, mina vänner och såklart mina små djur. Har kollat på lite saker jag tänkt och köpa när jag är där, sedan massa andra saker såklart! Smink, kläder, skor och självklart underkläder och dofter från Victoria Secret. Får ju satsa fullt ut nu på shoppingen eftersom jag endå sparat i några månader nu. Ett problem är ju vikten på resväskan hem, men jag är en hyffsat bra packare så löser väll det på något sätt ;)
 
Lite av de saker jag i alla fall planerat att köpa som jag hittat bild på!
 

12-12-12

Idag har jag skrivit check-lista på allt jag skall ta med mig, packat det mesta, pluggat, slappat, ätit och gått en liten promenad med hunden. Härlig dag om man jämnför med att jag egentligen skulle gå i skolan från 8 till 16... Nu ligger jag i sängen och skall börja kolla på någon film som jag förhopningsvis somnar till snabbt. Hoppas jag inte vaknar någon gång på natten och känner mig illamående bara. Säkert resefeber jag har! 
 
Tumblr_makegzlwdm1qlsld2o1_500_large

Sjuk

Vaknade 02.00 inatt av att jag mådde riktigt dålig, gick upp och spydde lite.. usch! Alarmet ringde sen 05.50 för att meddela att det är dags att börja göra ording mig inför skolan, vilket jag inte kom så långt med innan allt började snura lite. Bestämde mig att det är nog bäst att stanna hemma idag och vila, göra det sista skolarbetet och förbereda inför fredag när vi åker. Mår faktiskt redan mycket bättre! 
 
 
imageimage
 
Zmillah får vara min säng kompanjon idag, sötisen.

Tre dagar kvar

Tänkte köra igång bloggandet nu när jag skall till usa om 3 (!) dagar! Jag har väntat så länge och räknat ner från 120 dagar på mobilen, till 3. Det kommer bli så skönt att komma iväg, slippa dessa minus grader i Sverige, shoppa massa och förhoppningsvis få lite färg och bad! Det är första gången jag åker till usa så det skall bli så fräckt att äntligen göra det. 
 
Vi skall då åka till Florida och väl där åka runt. Vi börjar och avslutar i orlando där vi hyr bil som vi kör runt i för att ta oss på floridas väst och öst sida. Även miami, key west på syd sidan kommer vi självklart åka till. Miami längtar jag nog mest till. Så i alla fall tänkte jag använda bloggen som en liten dagbok för mig själv medans jag är där, försöka lägga till lite bilder ibland och så :) 
 
Tumblr_meh107px2s1qcazloo1_500_largeTumblr_mdjcsexnae1rxxk99o1_500_largeTumblr_m8twjrfu0u1qlmuobo1_500_large200906041431163_large394569_337095529715188_1053533757_n_large
 
RSS 2.0