Love it!

Mysig fredagskväll

Har varit väldigt trött både igår och idag så känns vädigt skönt med fredag nu så jag kan sova ut lite mer imorgon bitti! Ikväll har jag bara planerat att vara hemma och ladda ner några filmer, äta chokladfondy och bara slappa. 
 
Tyvärr kommer det jobbiga problemet att jag måste hitta några bra filmer... Tycker det är så jobbigt att hitta någon att ladda ner! Men men det löser sig säkert ;)
 
Imorgon skall Carl ha fest så blir att dra dit efter jag jobbat. Jobbar denna helgen både lördag och söndag, moneyyyy.
 
600508_397119136992410_1212536848_n_large
 
 
Tumblr_maddfdlkjp1rweuayo1_500_large

Trött..

Idag var det så svårt att komma upp i sängen asså. Usch och fy på dessa tidiga dagar! Klockan 07.15, om en kvart, skall jag åka mot en seg skoldag :(

1 år

Idag har jag och min älskling 1 år tillsammans! Vid sju tiden idag gjorde vi förrätt, varmrätt och sen smält choklad vi doppade marsmellows i, eller hur det stavas..! Hur gott som helst var allt och såklarg jätte mysigt. Vi badade bubbelbad och kollade film och hade det mys. Fick även en ros och världens gulligaste kort!! Älskar dig mest <3

Fika & shopping

Åker in till stan nu för att träffa Mathilda! Mysigtmysigt med min buddy :)

Mysig torsdagskväll

Tunnbrödsrulle med Philadelphia och salami, apelsin, lite lösgodis och en film till det blir det för mig nu! Imorgon är jag ledig, så skönt!

Box

Godmorgon :)
 
I måndags tränade jag bodypump vilket jag tycker är jätte kul! Man använder sig mycket av en viktstånd och olika vikter för olika muskelgrupper men även lite hantlar. Träningsvärk i rumpan och armar check! Idag skall jag testa på ett nytt pass med mamma, box. Får se om det är kul. På torsdag har jag även bokat in bodycombat vilket också är ett av mina favoritpass. Får även se om jag kör lite vanligt gym någon gång i helgen också. Tycker faktiskt att passen dem har på gym ( sportlife ) är bättre för mig än att träna själv. Blir mer motiverad, slöar inte lika mycket och man vet exakt hur man skall göra :) 
 
Nu blir det att gå iväg till bussen och invänta en lång dag i skolan... 
 
296728_10151052733951966_226259368_n_large

Smurfen

Två bilder från imorse! Smurfig va jag i min blåa jacka:) Nu skall jag faktiskt lägga mig i sängen och försöka sova, upp tidigt imån..

Weekday
 
 

Påväg till gymmet

Hemsk skoldag

Så festligt att åka till skolan nu 7 på morgonen. Även att man slutar fyra och kommer då hem klockan fem... Får väll stå ut denna långa skoldag för imorgon är vi lediga!! Så skönt. 


RSS 2.0