Ingen bloggning blev det där...

Har för mig att jag skrev nedan att jag skulle blogga från USA, men nej det blev inte så! Hade bara min mobil med mig som bara tar dåliga bilder, vilket inte blir så kul att kolla på då. Dock hade vi med oss två andra kameror, där en av dem tar väldigt bra kort och det blev en del sådana också som jag tänkte lägga ut här under veckan :) 
 
Florida var jätte fint och ett av det bästa ställerna jag varit på! Vi hyrde bil i Orlando dagen efter vi landat och använde den under hela resan, vilket var behövligt! Bil är nog det enklaste sättet att komma fram där om man skall åka runt så mycket som vi gjorde. 
 
Vi började då i orlando åkte sedan till olika ställen på västsidan, östsidan och söder. Vi hann även en 2 dagars tripp till Bahamas! Mina favorit ställen får nog bli miami och bahamas. Miami pågrund av att där var det varmare, mycket folk och rörelse än om man jämnför på vissa andra ställen vi var på. Bahamas var också ett av mina favoriter, nästan mest bara för att det var varmast där ( 35 grader kanske som mest ) och havet och stranden tyckte jag var jättefin. Lägger ut bilder och berättar mer detaljerat vad vi gjorde senare som sagt i veckan ;)
 
 
En bild från Bahamas kan ni få sålänge! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0