....:D

Har inget att göra så jag kollade på litte klipp från you tube ..... haha faktiskt lite roligt :D

Längtar till söndag!

Har inte varit ine på typ 100 år nu elr ja 3 dagar ;)

Men vi har masssor me prov!

Okej jag har en fråga... Vem älskar inte GOSSIPGIRL!? Jag är nästan helt beroende av serien! Typ väntar jätte mycket tills på söndagar klockan 19.00 ( för er som inte vet ). ♥♥♥♥♥

hej

hej♥

Läskig So lekition!

Hemma från ridningen nu! Väntar tills klockan 21.00 då börjar säkert ett roligt avsnitt av criminal minds, hoppas det är läskigt det e bara då det är skoj :)

Nu skall jag säga en läskig sak som hända på so:n idag!

"Okej det börja med att min klass och jag vi pratar väldigt mycket så lärare blir arga på oss , och idag pratade vi väldigt mycket på So:n. Då sätter sig alltid våran So lärare jan ( gammal och tjock och gråhårig ) säg ner på stolen och väntar på att det skall bli tyst. Då gjorde han det och alla blev tysta efter ett tag. Så fortsätter han typ att sitta och blunda vid sin kateder. Och plötsligt säger han
- Ursäkta...
Och så fortsätte han att stirra ner i sin katerder och då börjar vissa fnissa ( ja med ) för att det va så tyst så länge.
Och då så bara han ramlar rakt ner på marken! och låg där helt still! ( han svimmade ) Vissa tjejer skrek jätte högt och 2 började gråta. Så kom 8-9 in kollade vad som hade hänt. Sen kom lärare in så fick han åka ambulans . Det va lite läskigt men jag blev inte så rädd."

Rida nu hejsvejs!

Nä nu skall jag och syrran rida själva ut ha det så bra!<3

Usa nästa!....kanske ;)

Hihi jag och minna kompisar Mathilda och Frida har bestämt oss för att bli ass gryma på engelska och sen när vi blir större flytta till Usa någonstans :D men det är inte så sanolikt ( tror jag det heter ) men det är bra att ha mål!

hmm..

Hmmm fortfarae i skolan ;) tack för kommentarerna ( you now ho!<3 )

Siter i skolan och har tråkkkkkk...

Nu sitter jag i skolan och har sååååå tråkigt :(  och datorn är sååååå seg! snart skall vi ha trååååååååååååk spanska.
Ha det bra så länge pusssssssssssssss!

Kläderna today

Bara så att jag inte glömmer det ... här är då dagens kläder :Man ser inte så tydligt

KLÄDER IGAG:
Svart topp med spets längst upp - Ullared
Ljusta smala jeans - H&M
Knähögga strumpor - Ullared

Naglarna e nu klara för skolan!

Så nu gick precis min lilla kompis pao hem:( men något enu värre..........skolan börjar imån! jag orkar verklgen inte med det och vecka 46 skall vi ha tre prov , och jag kan inte någontin.

Men nu har jag målat mina naglar i franskmanekyr :) jag gjorde det helt själv så det blev inte så jätte bra.Så blev det :)

Först så tog jag bort mitt gamla nagelack och petade bort allt smuts under naglarna.
Sen har jag ett specielt vitt nagelack eller penseln är smalare och därför lätare att använda än såna där stora.
Så då målade jag längst ut på naglarna och sen tog jag genomskinligt , och sen såg det nästan ut som lösnaglar fast verkligare ♥
RSS 2.0