Näää, nu taggar vi en vecka i skolan!

så söta e vi!
Idag tillbringades dagen med Carro, sen även Frida och killarna på kvällen. Vi gjorde äppelpaj ( fy vad gott det va ) och kollade på Never Back Down. Riktigt koma dag. Imorgon blir det skola, gå upp klockan kvart över sex och börja halv nio och sedan sluta vid 4, usch. Hemska lektioner imån också. Jaja, man överlever nog!
Godnatt! ♥

Lat söndag

Hur skönt är det inte att vakna upp helt ensam i huset utan massa jobbiga föräldrar och syskon? Igår blev jag tvingad att stanna hemma och även passa våran hund, för alla i familjen skulle vara borta. Gick till Joel ( med hunden )på kvällen för massa folk va där, men drog efter typ 10 min för min hund trivdes inte direkt... Så fick ha en tråkig hemmakväll!
Så såhär ser det ut just nu. Ligger i sängen och lyssnar på chill musik och facebook, båda lika döda!

Back to school

Andra dagen på Hvitfeldtskas gymnasium va det för mig idag. Känns endå väldigt bra och det känns klassen också! Lite jobbigt att åka buss, pendel och spårvagn varje dag och att det tar ett tag att åka in, menmen! Imorgon böjrar vi med våra scheman och börjar lite senare, 11.05.. Slipper iaf att gå upp 6 då!
'
Nu skall jag gå och träffa Pao om en stund som jag inte varit med på ett tag, ha det! ♥

Kväll i stan

Tjabatjaba!
'
Igår va det fest hos Fridishhhh, kul kväll! Bara att det blev lite drama som alltid vid 6 på morgonen, så inte mycket sömn där. Men kom hem, duschade och sov sen gick och träffade frida och oscar och sen hem till Fredrik och träffade dom andra boysen. Efter blev det stan där mustach spelade och hade lite najsigt där!
'
Imån får jag la ha fest för mig själv eftersom alla andra måste gå till skolan på måndag, men på tisdag är sommarlovet slut för mig :( Fast vill endå se hur min klass är, så längtar lite faktiskt. Godnatt ♥
Bilder från igår, mhm..

Godnatt!

Skönt endå att kunna sova hur länge jag vill imån, medans dom flesta går i skolan! ;) Skall sätta på en film nu och bara sova, hur trött som helst. Städat rummet, behövdes verkligen, och bara gjort ingenting på dagen. Sedan träffade jag frida,carro och ludde på Druvan och käkade pizza! Efter gick vi till Fredrik och kolla på film och degade med alla.
Godnatt alla människor och gibbers där ute!

Underbara sommarlov - forts

Jag och Lova har jobbat i Strandfiket i Åsa ett tag i sommras, cashflow!Spanien ↓
Underbara sommarlov!

Sommarlovet har gått väääldigt snabbt, men har endå varit grymt! Men nu är det snart över. Börjar skolan på tisdag nästa vecka och nästan alla mina kompisar började igår eller på tisdagen denna veckan. Blir att gå ekonomi-juridik på Hvitfeldtska, får se hur det går! Suger det blir det nog att jag byter till någon skola i Kungsbacka, men vill endå testa på hur det är att gå i stan ;)
'
Bilder från sommaren 2011
Först va det balen nu i 9an..

Mys med några av tjejerna!
'
Drog till Skara Sommarland med Carro och Frida!

Sovit hos Carro på näset några gånger, päls.


Fix innan fhääästHaha, liten roadtrip med Carro


Lägger in mer snart, måste bara dra ut och sola lite snabbt, ser att solen är frame!!

RSS 2.0