Andra året i skolan är igång!

Igår va första dagen i skolan på höstterminen! Va där lite mer än en timme innan jag var tvungen att åka till Kungsbacka för att hjälpa till att jobba vid gatuköket tills nio. Kom hem åt pannkakor och kollade på Dallas på tv hehe ;)

Idag kör vi igång med alla riktiga lektioner. En ny lektion vi aldrig haft innan, rätten och samhälle! Hoppas den kursen blir lite kul och inte för svår.. Puss ha en bra dag alla!

Satsa på skolan nu!

Måndag imorgon och början på den sista veckan på sommarlovet... På tisdag eller onsdag nästa vecka börjar jag i 2:an. Känns så konstigt eftersom första året på gymnasiumet gick så snabbt och nu är det plötsligt ett nytt skolår. 
 
Dessa två terminerna skall jag sattsa mycket mer på skolan än jag gjorde i ettan. Känner mig mycket mer motiverad nu, som förhoppningsvis inte försvinner redan efter första veckan.. Skulle dock inte förvåna mig. Skall försöka få iallafall C i alla ämnen och något eller några B! Pappa visade mig en video i tre delar på youtube där en man står och föreläser om studieteknik. Tyckte man lär sig en del bra saker som jag skall försöka använda nu i skolan. En bra studieteknik är ju viktigt att ha för alla jävla prov osv. som väntar en! 
 
 

Alice Cooper

Igår drog jag Carro och Frida in till Liseberg. Vi åkte inget men gick runt och käkade sockervadd, dom dansade dansmatta, pussa på kaninen och stå i skogen för att kunna se Alice cooper uppträda på scenen! Inte för att jag kunde några låtar alls han spelade men det va kul endå! :)

Bra start!

Nyttig och riktigt god frukost! Har börjat tänka på så mycket som möjligt ( när jag äter frukost hemma ) att försöka få en nyttig och bra frukost. Lunch och middag tycker jag är svårare att försöka undvika pasta, potatis, bröd osv..

Middag

Nu åker jag och mamma in till stan där min moster bor! Min andra moster, eller aa typ moster, skall också komma dit! Så mina kompisar idag får vara mina två kusiner på 1 och 3 år ;)

Presenter från Grekland!

Igår kom mamma och min syster hem från Grekland! Så nu är jag blekast i hela familjen... Fest. I alla fall så fick jag jätte fina presenter! Ett enkelt och fint silverarmband och en svart longchamp väska, lite billigare och lite oäkta. Men jag tycker den va jätte fin och har även tänkt att köpa en marinblå longchamp här i Sverige, så nu spar jag in dem pengarna!

RSS 2.0