Polyvore

När man har massa tid och inget att göra! Klicka här
 
 
Bohemian city
 
 
 
 
 
Clean pink
 
 
 
 
Summer holiday
 
streetstyle
 

REA shopping

Var i stan igår för att käka lunch med min pojkvän, Carro och Oscar. Blev en kina buffe som var god! Dock glömde jag min skinnjacka där...Men oscar skulle hämta den idag som tur är för dem hade hittat den :)
 
Köpte tre saker på Gina Tricot på deras rea. Var inte så shopping sugen så köpte detta i första affären vi gick in i sen orkade jag inte kolla runt mer! Får bli en till shopping runda snart igen. 
 
Stickad tröja - REA 124 kr
Linne - 99 kr. Skall nog egentligen vara som en lite simpel klänning, men mycket snyggare att ha det som ett instoppat linne i shortsen. Ryggen är jätte snygg och djup! 
 
Kuvert väska - REA 64 kr. Enkel och snygg till vita jeans. I verkligheten är färgen mycket mer mintgrön och finare.

En sommarlovs morgon

15 dagar har nu gått på sommarlovet...Frågan är hur många dagar det är kvar? Ingen aning men hoppas på en hel del! ;) Hittills har jag hunnit med en resa till Cypern, umgåtts med kompisar och någon dag på stranden. Förväntade mig att komma hem till ett iskallt och regningt Sverige i måndags när vi kom ut från Landvetters flygplats och JA, det va det jag fick! Men det var faktiskt bara måndagen som varit sådär och resten av dagarna hyffsat fina och soliga. '
 
Idag är det också fint väder och jag började dagen med att ligga och dra mig lite i sängen sedan knäckemacka och kaffe ute i solen. Iaf i 7 min innan jag gick in till datorn... '
 
Träna, städa rummet, bada är tre saker som står på mitt schema idag. Sedan förhoppningsvis något kul också när jag är klar med dem sakerna. Ha en bra dag alla! 
 
Hannisen right now! Med tröjan jag köpte på rean igår :)

Cypern 2012 - del 2

Cypern 2012 - del 1

Sommar klackar


Nu till sommaren känner jag för att hitta ett par enklare klackar att stapla runt i, så man slipper att kvällen slutar med att man går barfota hem med klackarna i handen. Hade innan ett par jätte sköna kilklackar som tyvärr är helt förstörda nu! Dem andra jag har är endå sköna, men benen och fötterna blir väldigt trötta på dem efter ett tag.
'
Tyckte att dessa Kiara shoes från Nelly.com var rätt så snygga! Jätte snyggt nu till sommaren när man är brun osv. Även att klacken är tjock med hög platå är snyggt och skönt. Kostar bara 399 kr!

Ny klocka

Var inne i stan en snabbis efter att jag varit på gymmet imorse. Bodycombat körde jag som är ett pass med massa olika sparkningar och slag. Bra träning i alla fall! :)

I stan köpte jag en klocka som var helt okej snygg. Pappa tjatar på mig att jag ska köpa mig en fin och dyrare klocka, men jag är jag och förstör och tappar lätt bort saker så vågar inte riktigt det än. 500 kr ordinarie pris men nu 50% rabatt på ur och penn!

 

 

Sommarlov 2012

Igår gick jag ut ettan i gymnasiumet! Helt sjukt. Detta skolåret har gått så snabbt och varit väldigt händelserikt och underbart för det mesta! Hoppas detta sommarlovet kommer bli lika bra som förra, kanske till och med bättre? :) Det enda jag har planerat under sommaren är cypern, jobba, och umgås med mina vänner och pojkvän!
Nu skall vi fixa ihop lite god taco sen tar jag bussen till min pojkvän. Ha det bra♥
Hoppas det snart blir lite varmare här i Sverige också! Inte okej med 12 grader och kallt i juni :(
RSS 2.0