Till skolan

Börjar ungefär klockan kvart i tolv idag med förtsa lektionen idrott och sedan företags ekonomi! Skit bra ;) Sedan blir det hem och plugga inför provet imorgon. Sista provet jag tror jag kommer ha nu i 1an! Så himla skönt. Allt har gått riktigt snabbt nu förtsa året i gymnasiet, men endå har så många saker hänt och förändrats.
Har på mig min nya sjal jag fick av bästa farmor! ♥

Gå upp 05.45...

Nu blir det sätta på sova musik och försöka somna in. Somsagt ringer klockan 05.45 imorgon och jag är knappast så taggad på det. Idag har Barre varit hemma hos mig och vi skrev äntligen klart vårat kriser arbete, tror jag! Även ätit gottiga saker. Godnatt!

Gina Tricot


Några av de saker som står på min köpa lista! Får checka in dem lite extra när jag ska shoppa. Skönt nu när sommaren kommit och sommarjobben börjar och pengarna rullar in mer ;)

Hard Rock

Drar in till stan med Febbo, Carro & Oscar och käkar middag på Hard Rock! Gott gott. Imorgon är jag ledig från skolan, jätte skönt! Måste nu börja ta på mig skorna så jag kan gå till bussen, puss och kram ♥

Slut på veckan

Det är söndagskväll och jag ligger i sängen och försöker bli trött, men lyckas inte så bra. Ny vecka imorgon och en hel del i skolan, men det känns som sista veckan att göra klart allt och kämpa, sen slut och bara chilla dem sista veckorna i skolan.

Carro kom hem till mig förut på dagen så vi låg och solade lite, härligthärligt. Sedan åkte jag nu på kvällen till min älskade boy en liten stund innan hemgång!

Go frukost

Godmorgon! Själv ville jag vakna sent och verkligen sova ut idag på morgonen men nej. Vaknar 06.10 av att jag nästan håller på att kräkas av mina hostningar. Helt sjukt vad jag hostar hela tiden! Blir aldrig sjuk men hosta får jag typ en gång varannan månad som håller i sig i typ två veckor... Jätte jobbigt eftersom man inte kan sova osv.

Idag är det söndag och jag är ledig hela dagen från allt. Skall inte jobba, inte åka iväg någonstans, utan bara vara hemma och sola och slappa! Fast måste tyvärr plugga en hel del. Nu har jag precis ätit frukost med mamma och syrran utomhus och snart skall jag gå ut med cp hundarna, puss!

Skolan dödar mig

Helt sjukt vad varmt det är ute! 33 grader utanför nu... Sa min syster i alla fall;) Har legat ute och solat med min älskling och när det blev för varmt åkte vi upp och badade! Lite kallt, men funkade.

Har även suttit och pluggat en del. Imorgon har vi Företagsekonomi prov, på fredag skall man hålla ett Svenska tal. På måndag fick jag reda på idag att vi har Naturkunskaps prov, även samma vecka samhällsprov och engelska muntligt och en samhälls inlämning om kriser och kanske även matte nationella muntligt. Fy fan asså, jag orkar inte mer! Men det är la bara att tänka posetivt, sommarlov om ungefär 3 veckor!!

Nerbäddad inför da natt

Ligger nyduschad och färdigfixad att somna i soffan här nere. Vägrar att sova i mitt rum i natt eftersom det blir kokhett där! Måste somna idag och inte tjugo över tre som igår natt eftersom imorgon har vi 4 h matte nationella... Känns inte alls bra men gav upp att plugga förut och intalade mig själv att min smarta naturliga begåvning får lösa alla uppgifter imorgon. Haha lycka till to me asså.

Känner för att deppa mig tills sömn och sökte därför på gråt filmer och hittade en film som heter " Never let me go". Verkar inte riktigt vara min typ av filmer, men får ge den ett försök ;)

Till skolan!

Klar att gå iväg to tha buss! Tre lektioner idag, underbart väder så blir att steka på rasterna men dock har jag Spanska nationella hörförståelse idag... Hoppas verkligen jag får bra och fått bra på de andra spanska nationella vi haft så jag kan få mitt G och merit poäng! Annars känns allt så onödigt som man har kämpat för den äckliga spanskan. Ha en underbar dag alla ♥

Solig morgon!

Med en håltimma på andra lektionen idag blev det att skippa första också och istället börja 12.10! Jätte skönt. Har knappt sovit i natt eftersom det var så varmt och vågar inte öppna fönstret på natten när jag sover själv. Det är då alla mördare lätt kommer in :). Så det blev lite sovmorgon och nu sitter jag ute i solen med smoothie innan jag skall gå in och fixa mig till skolan och kolla på lite GCB.

RSS 2.0