Torsdag kväll

Ligger i sängen och planerar att kolla på "så blev vi svenska hollywood fruar", älskar alla dem programen asså! Maria Montazami alltid lika rolig. Är jätte trött och ligger och fruktar morgondagens början dvs. gå upp klockan 5.50 och sedan skola. Dock är det ju faktiskt fredag vilket är skönt, men känns som att denna helgen kommer bli seg och försvinna på bara någon mintut. Vill verkligen ha sportlovet nu och bara kunna ta det lungt i en vecka utan alla dessa måsten osv.. Men bara ungefär en vecka kvar tills det! 
 
Har i alla fall varit och tränat idag, blev ett bodpump pass! Mitt favvo pass på gymmet :) Tränade även i måndags och tisdags på gymmet och planerar att åka efter skolan imån och köra ett snabbt pass. Fyra gånger har jag tränat  denna veckan, fem kanske om jag tränar i helgen, vilket jag känner mig nöjd med. Mer än så har jag inte tid med.. 
 
Bilder på mig och mina homies i lördags efter vi ätit god tacos och kladdig efterätt hemma hos mig. Efter det blev det lite krök :)

Florida bilder - del 1

 
 
På första planet till frankrike! Sen var det dock två till plan, det till atlanta tog ju ungefär 9 h medans det till orlando kanske tog 2. Båda gick väldigt sega eftersom jag inte somnade mer än en timme på någon.. Fick bli att kolla på film istället!
 Förstafrukosten i orlando fick bli på ihop! Ett frukostställe vi tillbringade många frukostar på under hela resan :)
 Vififififififi hyrde våran bil som vi körde runt med under resan ( nästan det smidigaste alternativet om man skall åka runt mycket ). Shoppade på våran första outlet! Love it
                  Hamnade i Crystal River, som inte var något speciellt alls utan mest bara en tråkig liten stad. Men allt blir vad man gör det till och vi stannade bara en natt. Åkte dit för att kolla på manatees (sjökor) som är jätte söta! Hittade ingen bild på dem just nu bara. 
Tror vi va i Tampa här, eller någon annanstans haha! I alla fall va detta vårat första mall vi var i och man blir ju galen! :D Köpte en del och jag och min syster somnade glada. 
 
 
 
 
 
 

Saknar värmen

Några bilder från Bahamas jag hade på mobilen.

Täppt näsa och hosta

Vaknade 5.30 idag pågrund av att man drömt och plötsligt händer det något så man rycks upp ur sömnen. Blev klarvaken och fixade ordning mig tidigare så nu sitter jag klar i min säng och skall vila tills jag behöver gå, om en timma....

Har blivit jätte förkyld också. Näsan är igen täppt och rinner och min hosta har kommit tillbaka :( Min hosta är nog den jobbigaste som finns, den kommer hela tiden och gör alltid ont. Jobbigaste är när man sitter i klassrummet och har typ genomgång och jag får hostanfall, lovar att typ alla stör sig på mig just då! Kanske inte var det smartaste att träna igår och skall inte följa min plan till att träna idag.. Väntar tills jag känner mig lite friskare ;)

Till skolan

Hyfsat kort dag i skolan idag med sovmorgon som jag haft nu! Så jag är glad! :)

Försöka sova

Har nu fixat mig för natten och ligger just nu i sängen och tänkte bara läsa igenom ett kapitel i Företags ekonomin. Skall sedan försöka sova vilket säkert kommer vara svårt som alltid. Varför skall det vara så att när man vill sova för att klara av att gå upp tidigt till skolan dagen efter går det verkligen inte, och när man är ledig och inte behöver planera att somna i tid kan man alltid somna hur lätt som helst :( Elakt det där! 
 
Var som sagt med mamma och körde ett pass på gymmet förut, kändes jätte skönt! Första gången typ på detta året och nu är det bara att försöka ligga igång med det :) Har packat med träningssakerna i väskan så klockan fyra efter skolan blir det ett litet gympass. Godnatt nu ♥
 
Mina underbara chicas på bild!

Lite nytt för facet

2013, nu man skall bli fit?

Som många andra just nu har jag ju självklart samma tankebannor att nu skall jag dra igång min träning mer och tänka mer på maten. Förra året var första gången jag köpte ett gymkort, villket jag gjorde i början av mars. Blev inte så jätte mycket träning, men oftast 2 gånger i veckan eller mer vid vissa tillfällen. Dock så kommer ju vissa perioder när skolan är skit och vi har hur mycket plugg som helst och då försöker jag prioritera det i första hand. Har väldigt lätt för att bli stressad då och aa allt blir typ skit känns det som... Detta året hoppas jag att kunna försöka slippa stressa för mycket eftersom jag inte mår så bra då, och hinna med träning, skolan, pojkvän och vänner på något bra sätt. 
 
Tillbaks till träningen. Har faktiskt inte tränat på gymmet på ungefär sju veckor nu?? Låter som en jätte lång tid! Men USA var jag i en månad, tränade dock lite gym där och gick promenader och sprang lite + att man rör ju på sig nästan hela tiden. Innan jag åkte var det mycket i skolan och med packning och sådant så jag hann inte träna då heller. Eller ja.. jag lyckades inte prioritera in träningen i mitt schema utan att stressa ihjäl min lilla hjärna. Men imorgon tänker jag sätta igång igen! Börjar en liten mjukstart med mamma och tar ett pass på gymmet, bodycombat. Sedan bokade jag även in mig på bodypump på torsdag och tänkte dra efter skolan på onsdag och träna på gymmet i stan. Tre gånger denna veckan + att jag nu bytt ut all denna feta amerikanska maten mot lite hälsosammare ;) 
 

Ingen bloggning blev det där...

Har för mig att jag skrev nedan att jag skulle blogga från USA, men nej det blev inte så! Hade bara min mobil med mig som bara tar dåliga bilder, vilket inte blir så kul att kolla på då. Dock hade vi med oss två andra kameror, där en av dem tar väldigt bra kort och det blev en del sådana också som jag tänkte lägga ut här under veckan :) 
 
Florida var jätte fint och ett av det bästa ställerna jag varit på! Vi hyrde bil i Orlando dagen efter vi landat och använde den under hela resan, vilket var behövligt! Bil är nog det enklaste sättet att komma fram där om man skall åka runt så mycket som vi gjorde. 
 
Vi började då i orlando åkte sedan till olika ställen på västsidan, östsidan och söder. Vi hann även en 2 dagars tripp till Bahamas! Mina favorit ställen får nog bli miami och bahamas. Miami pågrund av att där var det varmare, mycket folk och rörelse än om man jämnför på vissa andra ställen vi var på. Bahamas var också ett av mina favoriter, nästan mest bara för att det var varmast där ( 35 grader kanske som mest ) och havet och stranden tyckte jag var jättefin. Lägger ut bilder och berättar mer detaljerat vad vi gjorde senare som sagt i veckan ;)
 
 
En bild från Bahamas kan ni få sålänge! 
RSS 2.0